fbpx

Proiecte sociale

Iubim ceea ce facem, am mai spus-o și o vom repeta tare și răspicat! Am învățat că atunci când nu dai înapoi de la visul tău oricât de greu ar părea de realizat, pot lua naștere proiecte minunate.

Ceea ce a început ca un proiect al P.D.V DREPTARU SRL, s-a transformat într-o entitate juridică de sine stătătoare și anume întreprinderea socială ATELIERE DREPTARU SRL.

Ateliere Dreptaru rămâne un centru de agrement pentru cei ce doresc și au curajul să încerce. Dans, balet, grafică, pictură – mișcare, muzică, ritm, culoare! Indiferent de ce activitate vei alege, vei vedea că benficiile sunt nesfârșite: de la cele fizice, la cele emoționale și sociale.

Dar acum, Ateliere Dreptaru e mai mult de atât! Din postura de întreprindere socială respectăm prevederile economiei sociale. Astefel ne propunem să facilităm accesul la activitățile noastre artistice (ateliere grafică, pictură, dans balet) pentru copiii talentați proveniți din familii cu posibilități financiare modeste.

Facem acest lucru prin intermediul a două activități:
  • Burse sociale;
  • Expoziții;
  • Evenimente caritabile.


Ne vom bucura dacă ne vei susține în acest demers. Pentru informații și detalii ne puteți scrie la adresa office@dreptaru.ro sau ne puteți contacta telefonic la
+40 770 144 712.

Vă invităm în lumea minunată Ateliere Dreptaru, locul în care descoperim și exersăm abilitățile artistice!
Ateliere Dreptaru SRL este o întreprindere socială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, ateliere de creație – pentru copii, tineret, adulți și seniori.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907