fbpx

DREPTARU … ATELIERE DREPTARU … DREPTARU, DE UNDE, DE CE, ÎNSEAMNĂ CEVA?

Autori: Brenda-Andreea Piuaru – Manager proiecte Ateliere Dreptaru; Alexandra Iuriciuc – blogger Life. Love. Live. Leave. Laugh. Brașov, 19.09.2018

Sunt multe moduri de a privi viața și nu de puține ori am auzit replica ”dacă viața îți dă lămâi, tu fă-ți o limonadă.” Ceea ce vrem să subliniem este faptul de a lua ce e mai bun în fiecare din noi, de a face lucruri asumat, de a da naștere la proiecte minunate, cu ceea ce ai la îndemână și de a nu da înapoi de la visul tău, oricât de greu ar părea de realizat.

 

Dreptaru … Ateliere Dreptaru … Dreptaru, de unde, de ce, înseamnă ceva? Mulți dintre prietenii și apoi dintre colaboratorii noștri au adresat aceste întrebări. Unora li s-a părut interesant, alții au crezut că este vorba despre o legătură între denumire și sigla noastră cu multe unghiuri drepte... Numai câțiva, care erau în temă de altfel, au știut că Dreptaru vine de la Nea’ Costică Dreptaru, bunicul unuia dintre administratorii SC P.D.V Dreptaru SRL.
dreptaru11.jpg

Sursă foto: arhiva personală a familiei Piuaru

dreptarulogo1.jpg

Având ca punct de plecare verticalitatea bunicilor noștri, principii de viață corecte și dorința de a crea un echilibru perfect între calitatea serviciilor, profesionalism și armonia lucrurilor simple, am creat SC P.D.V Dreptaru SRL. Locul în care ne-am redefinit, în care credem că și cei ce ni se alătură, se vor simți minunat, în care nu doar învățăm și ne perfecționăm, ci împărțim sentimente și emoții, creionând caractere.

Ateliere Dreptaru este un concept al SC P.D.V Dreptaru SRL care aduce sub aceeași umbrelă o serie de activități din sfera artei: dans, balet, grafică, pictură, artă floristică.

ateliere-dreptaru.jpg
Ateliere Dreptaru este un centru de agrement pentru cei ce doresc și au curajul să încerce. Fie că e vorba de părinți ce doresc să își aducă micuții în minunata lume a dansului, baletului sau de ce nu a graficii și picturii, a picturii pe sticlă sau a artei floristice, fie că este vorba de tineri ce se pregătesc pentru ”dansul mirilor” și nu numai, fie că este vorba de seniorii dornici să retrăiască acorduri de demult, toți sunt așteptați cu drag în cadrul Ateliere Dreptaru, pentru momente ce contează cu adevărat.
 
În aceste vremuri intens tehnologizate, în care comunicarea reală, adevărată dintre noi este tot mai redusă, ne dorim să ne privim față în față, să ne redescoperim, să petrecem timp de calitate, făcând ceea ce ne place. Nu este obligatoriu să fii campion ca să faci ce iubești, nu este obligatoriu să fii primul ca să fii fericit, nu e obligatoriu să faci performanță ca să te simți învingător. Important este să fii tu însuți, să te regăsești lângă oameni frumoși și să nu renunți la ceea ce îți face cu adevărat plăcere.
 
Noi suntem aici, o echipă profesionistă, dar totodată prietenoasă și deschisă, pentru care lucrurile asumate și respectul pentru cei ce ne trec pragul, sunt un stil de viață și de business, nu doar recomandări că așa ar trebui făcut.

Ateliere Dreptaru SRL este o întreprindere socială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, ateliere de creație – pentru copii, tineret, adulți și seniori.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907