fbpx

Echipa

Suntem o echipă de profesioniști ce provenim din medii de lucru și de formare diferite, dar care am găsit la SC P.D.V Dreptaru SRL locul în care simțim că putem să creăm și să transmitem sentimente.

Astfel, am transformat ceea ce ne pasionează în acest proiect ce poarta numele Ateliere Dreptaru. Am adunat în el toată priceperea și experiența acumulată, pornind de la dorința de a pune la dispoziție servicii de calitate cu maxim de profesionalism.

Dincolo de dorința de a face lucrurile bine, ceea ce ne motivează în primul rând, este că acest proiect ne dă ocazia extraordinară de a pune în practică ceea ce ne aduce bucurie și voie bună.

Mișcare, ritm, desen, muzică, dans, culoare. În jurul acestor elemente ne-am regăsit mereu, iar acum vrem să le concretizam în Ateliere Dreptaru.

Daniel-Valentin Piuaru

Instructor de dans

Image

A intrat în lumea dansului sportiv în anul 1995 la cursurile maestrului I.C. Vasiliu, membru fondator al Federației Române de Dans Sportiv. Activitatea competițională a început-o sub coordonarea echipei de antrenori Ioana Mihalcea - Mircea Gavrilă, Fan Dance Club Brașov. Din anul 2000 predă dans sportiv, fiind totodată coordonator tehnic la concursurile naționale organizate de Fan Dance Club (Transylvanian Grand Prix). În anul 2013 a organizat primul campionat mondial de tineret standard din România. Este instructor acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. 

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de cursurile de dans.

 

Anca-Simona Branea

Instructor de dans clasic (balet)

Image

Absolventă a Liceului de Artă “George Enescu” din București, specializarea balerin-dansator, Anca a fost balerină la Opera Națională Română din Timișoara, la Teatrul Național Ivan Zajc din Rijeka, Croația și la Teatrul Național Skopje, Macedonia.

Din 1996 lucrează la Opera Brașov, unde a fost solistă în numeroase spectacole de operetă și balet. “My fair lady” - F. Loewe, “Bolero” - M. Ravel sau “Carmen”- Bizet sunt doar câteva exemple.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de cursurile de balet.

 

Alexandra Vleju

Kinetoterapeut

Image

Kinetoterapeut cu autorizație de liberă practică, este absolventă a Universității Al. I. Cuza din Iași, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Kinetoterapie și Motricitate Specială.

Alexandra a efectuat numeroase ședințe de kinetoterapie pentru afecțiuni ortopedice și neurologice. De asemenea, a făcut voluntariat în mai multe organizații neguvernamentale, unde a făcut recuperare medicală cu copii și persoane vârstnice. 

În cadrul Ateliere Dreptaru, se ocupă de cursurile de gimnastică medicală.

 

Anda Ansheen

Artist plastic

Image

Anda a absolvit Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte Plastice și Design din Cluj-Napoca – secția Pictură. A studiat ilustrația de carte la Accademia Belle Arti Macerata (Italia) și psihologia la Universitatea Transilvania din Brașov.

Lucrează ca freelancer, în domeniul cărților pentru copii. A ilustrat 20 de cărți pentru copii, până în prezent, și este laureata mai multor concursuri naționale și internaționale în domeniul artelor vizuale.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de atelierul de pictură și de atelierul de grafică și desen.

 

Luminița Elena Savin

Iconograf

Image

A cunoscut meșteșugul pictării icoanelor pe lemn și sticlă în liceu, iar apoi a continuat cu studii de specialitate la Facultatea de Teologie Dumitru Stăniloae, Iași. Din 2002 desfășoară cursuri de pictură pe sticlă și iconografie, în care copiii învață să se exprime prin limbajul culorilor, se apropie de o tehnică tradițională plină de ingeniozitate, învață să promoveze cultura și să prețuiască valorile artei tradiționale naționale. A organizat și a participat la expoziții naționale și județene, obținând rezultate deosebite.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de atelierul de pictură pe sticlă și iconografie.

 

Cristina Moldovan

Designer floral

Image

Este designer florist, fondatoarea SC PICTURALDECOR SRL. Pe lângă aranjamentele florale deosebite pe care le realizează, Cristina pictează mobilier, compune idei de cadouri desprinse parcă din alte vremuri și pune în practică nunți cu dichis. Este pasionată și dedicată în ceea ce face. Își dorește să îi învețe și pe alții să creeze, cu încredere, pricepere și cu răbdare, aranjamente florale spectaculoase sau decorațiuni speciale.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de atelierul de artă floristică.

 

Iulia Barbu

Fotograf

Image

Iulia a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității Transilvania din Brașov și a studiat fotografia la Școala Populară de Arte Tiberiu Brediceanu din Brașov.

A participat cu lucrări fotografice la expoziții colective organizate în București și în Brașov și a avut propria expoziție în Satu Mare. Din 2016, Iulia a început să susțină primele ateliere de fotografie dedicate adolescenților, unde participanții își însușesc noțiunile de bază ale fotografiei și își educă simțul estetic în fotografie. Este profesor și owner IMA PROFOTO, desfășurându-și parte din activitatea fotografică în propriul studio.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de atelierul de fotografie.

Laura Ursu

Profesor limba engleză

Image

Despre Laura... Laura este OM, mamă, soție și prietenă. Este o fire veselă, jucăușă și iubește copiii. Ca meserie este profesor de limba engleză. Deși  a urmat cursurile Facultății de Litere și Arte, în anii studenției a dezvoltat o mare pasiune pentru teatru. Teatrul de improvizației l-a descoperit la Cursul de Educație Non-formală, cu actorul și regizorul Andrei Dinu. Au urmat alte cursuri de formare în domeniul improvizației și iată-o acum dornică să împărtășesc din experiența sa, copiilor. Este gata să se joace, să râdă și să învețe.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de atelierul de improvizație.

 

Diana Claudia Mircea

Coordonator școala de vară

Image

Diana a terminat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București ca traducător. După facultate a început să lucreze în resurse umane, descoperind bucuria de a lucra cu oamenii. Are 15 ani de experiență ca trainer și coach.

Ce îi motivează și demotivează pe oamenii mici și mari, ce îi îndeamnă să-și urmeze sau să renunțe la visele lor, sunt doar câteva dintre subiectele care o pasionează. 

Din experiența de mamă, Diana a învățat că pentru a ajunge un adult împlinit, lucrul la arhitectura vieții trebuie început încă din copilărie iar curajul, perseverența, reziliența, stima de sine sunt doar câteva din ingredientele esențiale.

În prezent Diana locuiește și profesează în Luxemburg, dar are și proiecte în România. Unul dintre aceste proiecte este Școala de vară Ateliere Dreptaru 2019.

Brenda-Andreea Piuaru

Manager proiecte

Image

Din 2004 lucrează în proiecte naționale și internaționale din domeniul dezvoltării durabile. Are experiență în scrierea, dezvoltarea şi implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Este manager de proiect și evaluator proiecte acreditat. Are experiență în metodica predării, management educațional, tehnici de învățare eficientă, pedagogie. A fost preparator la Universitatea Transilvania din Brașov, Facultatea de Științe Economice.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de managementul proiectelor și activităților derulate de SC P.D.V Dreptaru SRL.

 

Nicoleta Zoicas

Asistent manager
Economist

Image

Absolventă a Universității Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Științe Economice, are experiență în comunicarea, planificare și folosirea instrumentelor informatice de prelucrare text, foi de calcul și baze de date. Nicoleta acordă asistență atât personalului angajat cât și clienților și colaboratorilor.

În cadrul Ateliere Dreptaru se ocupă de partea administrativă, de comunicare și marketing.

Descoperă și exersează abilitățile tale artistice!

Te invităm la prima ședință.

SC P.D.V Dreptaru SRL este o societate comercială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, grafică și pictură – pentru copii, tineret, adulți și seniori, program de afterschool și școală de vară, precum și organizare evenimente.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907