fbpx

Misiune, viziune, valori

Misiunea noastră este să contribuim la creșterea calității vieții în comunitatea din care facem parte prin facilitarea accesului la activități din sfera artei: dans, balet, grafică, pictură, artă floristică și multe altele.

 

Viziunea noastră este să fim centrul de agrement preferat pentru cei ce doresc și au curajul să încerce să își descopere și să își exerseze abilitățile artistice.

 

Valori

Integritate – în toate acțiunile noastre suntem onești și corecți. Ne ținem de cuvânt și ne păstrăm obiectivitatea în interacțiunea cu colegii, cu clienții și colaboratorii noștri.

Respect – ne respectăm unii pe alții și îi tratăm pe ceilalți așa cum ne dorim ca și ei să ne trateze pe noi. Încurajăm diversitatea de idei, opinii și experiențe, având încredere că împreună putem influența lucrurile în bine.

Profesionalism – pornind de la dorința de a face lucrurile bine, oferim servicii de calitate cu maxim de profesionalism. În acest scop punem la dispoziție toată priceperea și experiența noastră.

Pasiune – iubim ceea ce facem și suntem recunoscători pentru că avem ocazia extraordinară de a pune în practică ceea ce ne aduce bucurie și voie bună.

Excelență – suntem o echipă profesionistă, dar totodată prietenoasă și deschisă, pentru care excelența este un stil de viață și de business.

Image

Descoperă și exersează abilitățile tale artistice!

Te invităm la prima ședință.

Ateliere Dreptaru SRL este o întreprindere socială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, ateliere de creație – pentru copii, tineret, adulți și seniori.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907