fbpx

Despre noi

Image

Ateliere Dreptaru

pentru copii, adulți și seniori

Ateliere Dreptaru SRL este o societate comercială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, grafică și pictură – pentru copii, tineret, adulți și seniori, program de afterschool și școală de vară, precum și organizare evenimente.

Ateliere Dreptaru aduce sub aceeași umbrelă o serie de activități din sfera artei: dans, balet, grafică, pictură, artă floristică. Toate aceste activități sunt gândite la nivel de agrement, pentru copii, adulți și seniori. La Ateliere Dreptaru, participanții își descoperă și exersează abilitățile artistice. Cei mai buni dintre ei, și cei care își doresc performanță în oricare dintre aceste domenii, vor fi consiliați cu privire la opțiunile existente și cel mai bun drum de urmat. Pe lângă toate acestea, la Ateliere Dreptaru poate fi accesat programul de afterschool și școala de vară (6 – 12 ani).
Iar pentru că avem un spațiu generos, modulabil, găzduim evenimente mici: seminarii, sesiuni de training, dar și petreceri pentru copii.
Image

Descoperă și exersează abilitățile tale artistice!

Te invităm la prima ședință.

Ateliere Dreptaru SRL este o întreprindere socială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, ateliere de creație – pentru copii, tineret, adulți și seniori.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907