fbpx
Atelier pictură pe sticlă și artă decorativă
Modal-image

Atelierul se adresează iubitorilor de artă decorativă sau de pictură pe sticlă, în căutarea unui mod simplu de a aduce mai multă culoare în viața lor. Pictura pe sticlă este o activitate pe care cei mici o pot îmbrățișa cu mult entuziasm, însă nu este straină nici adulților care decorează anumite zone ale casei.

Această activitate artistică se poate adapta oricărui obiect din sticlă: căni, pahare,  farfurii, geamuri ale ferestrelor, geamuri ale ușilor etc. Vei descoperi că atelierul de pictură pe sticlă îți oferă posibiltatea de a-ți depăși limitele creative, atât din punct de vedere al subiectelor tratate, cât și prin prisma suprafeței utilizate (sticla).

Se va lucra cu sticlă, culori pentru sticlă, foiță, pensule, materiale ajutătoare, toate fiind puse la dispoziție de Ateliere Dreptaru.

Image

Durata unui curs:

4 ședințe/lună
Image

Ședințe pe săptămână:

1 ședință/săptămână
Image

Durata ședință:

90 minute
Image

Loc:

Cartier HUB, Str. Zaharia Stancu nr. 6A, Brasov

REDUCERI APLICATE:

  • Frații/surorile beneficiază de 20% reducere la prețul unui abonament, când se achiziționează două abonamente la aceeași activitate;
  • Participanții la mai multe activități Ateliere Dreptaru beneficiază de 20% la prețul unui abonament pentru fiecare a doua activitate.
Începând cu 2 septembrie 2019.

Descoperă și exersează abilitățile tale artistice!

Te invităm la prima ședință.

Ateliere Dreptaru SRL este o întreprindere socială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, ateliere de creație – pentru copii, tineret, adulți și seniori.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907