fbpx

Atelier pictură

Modal-image
Modal-image

Pictura este una dintre cele mai grăitoare modalități de exprimare ale omului. Prin pictură se cultivă spiritul de observație și sensibilitatea la frumos.

Creativitatea și expresivitatea sunt stimulate prin intermediul culorilor și texturilor. În cadrul atelierului de pictură, se explorează materiale – acrilice, tempera, acuarele, suprafețe de lucru – carton, pânză, dar și marile curente din istoria artei. 

O aventură a culorii la finalul căreia cursanții își însușesc tehnici utile pentru realizarea unor lucrări ce pot decora locuința proprie sau pot fi dăruite celor dragi.  

Image

Durata unui curs:

4 ședințe/lună
Image

Ședințe pe săptămână:

1 ședință/săptămână
Image

Durata ședință:

90 minute
Image

Loc:

Cartier HUB, Str. Zaharia Stancu nr. 6A, Brasov

REDUCERI APLICATE:

  • Frații/surorile beneficiază de 20% reducere la prețul unui abonament, când se achiziționează două abonamente la aceeași activitate;
  • Participanții la mai multe activități Ateliere Dreptaru beneficiază de 20% reducere la prețul unui abonament pentru fiecare a doua activitate.
Începând cu 2 septembrie 2019.
Ateliere Dreptaru SRL este o întreprindere socială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, ateliere de creație – pentru copii, tineret, adulți și seniori.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907