fbpx

Atelier improvizație

Modal-image
Modal-image

Atelierul de improvizație îmbină educația cu distracția. În cadrul acestuia, cursanții vor învăța, prin joc, să se asculte reciproc, să colaboreze și să creeeze împreună diferite povești, scene sau discursuri.

Cursanții își vor folosi spontaneitate și creativitatea specifice vârstei pentru a crea un specatcol unic alături de colegii lor, întrucât improvizația este diferită de fiecară dată. Vor învăța să-și depășească inhibițiile, vor dobândi încredere în ei înșiși și în colegi, vor socializa și vor învăța să se adapteze la situații noi.

Image

Durata unui curs:

4 ședințe/lună
Image

Ședințe pe săptămână:

1 ședință/săptămână
Image

Durata ședință:

90 minute
Image

Loc:

Ateliere Dreptaru, Str. Mărgăritarelor nr. 18, et. 1, Brașov 500388

REDUCERI APLICATE:

  • Frații/surorile beneficiază de 20% reducere la prețul unui abonament, când se achiziționează două abonamente la aceeași activitate;
  • Participanții la mai multe activități Ateliere Dreptaru beneficiază de 20% la prețul unui abonament pentru fiecare a doua activitate.
Începând cu 2 septembrie 2019.
Ateliere Dreptaru SRL este o întreprindere socială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, ateliere de creație – pentru copii, tineret, adulți și seniori.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907