fbpx
Atelier pictură pe sticlă și iconografie
Modal-image
Modal-image

Atelierul de pictură pe sticlă și iconografie își propune să introducă cursanții în una dintre cele mai inovatoare forme de folosire a culorilor și formelor. Aceștia vor învăța cum se execută desenul, cât de atenți trebuie să fie la aplicarea culorii, pe care parte se pictează și multe altele.

Se va lucra cu sticlă, culori pentru sticlă, foiță, pensule, materiale ajutătoare, toate fiind puse la dispoziție de Ateliere Dreptaru.

Image

Durata unui curs:

4 ședințe/lună
Image

Ședințe pe săptămână:

1 ședință/săptămână
Image

Durata ședință:

90 minute
Image

Loc:

Ateliere Dreptaru, Bd. Gării nr. 26A, Brașov 500218

REDUCERI APLICATE:

  • Frații/surorile beneficiază de 20% reducere la prețul unui abonament, când se achiziționează două abonamente la aceeași activitate;
  • Participanții la mai multe activități Ateliere Dreptaru beneficiază de 20% la prețul unui abonament pentru fiecare a doua activitate.
Începând cu 2 septembrie 2019.

Descoperă și exersează abilitățile tale artistice!

Te invităm la prima ședință.

SC P.D.V Dreptaru SRL este o societate comercială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, grafică și pictură – pentru copii, tineret, adulți și seniori, program de afterschool și școală de vară, precum și organizare evenimente.

Politica de confidențialitateDespre cookie-uri

Suna acum:

0771 422 907